0753 277 310

Despre Noi

Oamenii și tehnologia

tot ce trebuie să devii cel mai important jucător pe piața imobiliară.

Welhome – o companie de brokeraj, investiții și consultanță imobiliară. Oferim spre vânzare case, apartamente, penthouse-uri, terenuri, spații comerciale și industriale în Sibiu. Avem în portofoliu o gamă largă și variată de locuințe noi, direct de la cei mai importanți dezvoltatori din oraș și împrejurimi.

Când am înființat Welhome, am decis imediat, că nu vrem sa construim o oarecare agenție imobiliară sau încă una la număr pe piața din Sibiu. Încă de la început ne-am concentrat pe două domenii: oameni și tehnologie.

Pentru a fi cel mai bun, astăzi, nu este suficient să arăți și să vorbești bine:

  • învățăm să vindem astfel încât, clienții să cumpere de la noi și să fie fericiți.
  • noi înșine realizăm toate activitățile de marketing, dezvoltare, producția de grafica și video pentru proiectele cu care lucrăm și le vindem.
  • lucrăm cu propriul nostru CRM-sistem și telefonie mobilă, astfel încât întotdeauna ne amintim de fiecare client și nu ratăm apelurile lor.
  • utilizând întreaga paletă de metode moderne de promovare, găsim clienți cu interes și potențial de a cumpăra nu numai din Sibiu, ci chiar din toată Romania și dincolo de granițele sale.
  • iubim proiectele noastre și vindem numai acele proprietăți în care ne-ar plăcea să trăim noi înșine și despre care cunoaștem orice lucru, până la mici detalii.
  • datorită propriului HR-departament, avem cei mai buni experți imobiliari. Testam și implementam tehnologii avansate de recrutare și evaluare.

Te intereseaza o casă?