0753 277 310

Mesaj important clienților noștri

Clienții, deseori gândesc că, daca ei vin singuri direct la dezvoltator, atunci vor primi cel mai bun preț, dar nu e chiar așa. Oamenii mereu vor să economisească, însă ei nici nu bănuiesc ce condiții, cu avantaje maxime pot să obțină de la o cumpărare, dar noi știm, fiindcă efectuăm zilnic tranzacții și știm situația reala din interiorul fiecărui proiect. Pentru clienții Welhome, obținem maximum din tot ce e posibil. Astfel, clienții noștri primesc cele mai bune preturi de la dezvoltatori și nu au nici un cost suplimentar pentru aceasta. Ei câștigă de două ori, fiindcă experții Welhome lucrează cu dragoste și fără comision.

Printre clienții Welhome se numără mulți dintre cei care investesc în imobiliarele din Sibiu. Aceștia nu sunt doar locuitori ai Sibiului, vin din toată țara, chiar și din Germania, Austria, Anglia și alte țări ale lumii. Clienții vor să aleagă un dezvoltator de încredere, să investească într-un apartament bun pe care să îl închirieze sau să îl vândă mai apoi, obținând un profit permanent. Echipa noastră știe toate proiectele rezidențiale din Sibiu, inclusiv acelea care încă nu au ieșit pe piață și nu sunt cunoscute de publicul larg. Multe dintre aceste proiecte au cele mai mari posibilități de a obține profit, iar un simplu cumpărător nu poate ști toate aceste lucruri. Anume pentru această informație prețioasă, cei mai mulți dintre investitori se adresează experților Welhome.

Noi legăm prietenii și lucrăm cu cei mai de încredere dezvoltatori din Sibiu. Însă piața imobiliară e compusă astfel încât, angajații acestor dezvoltatori vă pot oferta doar locuințe din proiectul lor, fie că acestea sunt sau nu potrivite vouă, sau poate prețul nu corespunde cu posibilitățile voastre, ori amplasarea apartamentului nu este chiar ceea ce vă doriți. Aici intervenim noi, acesta este scopul nostru, să înțelegem dorința voastră, pentru a vă oferi locuința sau casa visată. În portofoliul Welhome, avem peste 200 de locuințe noi, iar consultanții noștri, vor avea mereu opțiuni pe care să le propună clienților, cu atât mai mult că e în avantajul nostru să fim sinceri cu clienții, fiindcă doar o asemenea strategie îți dă un client mulțumit pe viață.

Adeseori, clienții noștri, trebuie să își vândă apartamentul vechi înainte de a cumpăra unul nou, iar noi îi ajutăm în tot acest proces. De obicei ne va lua mai puțin de 1-2 luni pentru a găsi un client pentru apartamentul tău vechi. Dar cel mai important lucru e că în Welhome, avem o clientelă bogată, iar în cazul în care veți dori sa vindeți apartamentul cumpărat anterior, noi vom găsi imediat un alt cumpărător pentru locuința ta.

La noi, în Welhome exista o regulă: „Noi vindem doar ceea ce am cumpăra noi înșine”. În Sibiu exista proiecte începute dar care nu se vor finaliza niciodată, fie au probleme cu autorizațiile, ori au depășit toate termenele de construcție. Clienții simpli, nu știu despre problemele existente la aceste proiecte. Ei cumpără, apoi plâng amar, fiindcă au pierdut sume importante de bani. Despre acest fapt, se scrie cu regularitate la știri. Noi lucrăm doar cu dezvoltatori de încredere și verificați, deoarece, miza este reputația noastră.

Unul din trei clienți cumpără o locuință cu ajutorul Creditului Ipotecar sau programul Prima Casa. Mereu găsim soluții pentru clienții noștri și îi îndreptăm către acele bănci care au cea mai bună ofertă pentru ei. În special, ne mândrim cu acele cazuri, unde clienții noștri au primit deja refuz de la băncile lor și nu le mai vine a crede că se vor vedea la casa lor vreodată, iar noi, și în această situație le oferim tot suportul pentru a deveni proprietari cu acte în regula.

Avem cei mai fericiți clienți, care ne sună, ne mulțumesc, ne recomanda și ne zâmbesc, iar acest lucru este extraordinar de plăcut.

Echipa WELHOME

Te intereseaza o casă?