Cum sa iti alegi locuinta perfecta in functie de prioritatile taleMay 3, 2023

Cum sa iti alegi locuinta perfecta in functie de prioritatile tale

Prin agentia noastra Welhome Imobiliare, trec lunar intre 200-300 de clienti in cautarea locuintei perfecte in Sibiu. Cu toate acestea, este foarte rar ca un client sa vina, sa vada o casa si sa o cumpere imediat. Majoritatea clientilor nostri, chiar daca isi gasesc o casa care le place, doresc sa vada mai multe proprietati pentru a se asigura ca nu vor rata o oportunitate mai buna decat cea pe care au vazut-o deja.

„Locuinta perfecta” nu exista

Dragi clienti, trebuie sa stiti ca "locuinta perfecta" nu exista, decat daca o construiti singuri. In orice alt caz, veti trebui sa faceti compromisuri. Acest sfat se adreseaza mai ales cumparatorilor indecisi sau perfectionisti, care nu doresc sa renunte la ideea lor perfecta. Inainte de a incepe cautarea, ar trebui sa intocmiti o lista cu prioritatile dvs. si sa stabiliti ce este cel mai important pentru dvs.: functionalitatea, designul, locatia sau pretul?

Functionalitate sau design?

Pentru unii, cel mai important aspect este functionalitatea - numarul de dormitoare si bai din casa, daca dormitorul matrimonial are o baie proprie, marimea livingului si daca exista spatii de depozitare. Pentru altii, designul este cel mai important aspect - sa fie moderna, chic sau chiar nonconformista. Indiferent de preferintele dvs., trebuie sa tineti cont de faptul ca fiecare proprietate are avantajele si dezavantajele sale.

Cum sa alegi in functie de zona

Cand vine vorba de alegerea locuintei ideale, prioritatile pot varia in functie de preferintele individuale. Multi doresc sa locuiasca intr-o zona apropiata de scoala, locul de munca sau parcuri, dar se pot confrunta cu preturi exorbitante si o oferta limitata in aceste zone.

In schimb, exista o tendinta de a alege zonele periferice, unde pot fi gasite vile noi sau ansambluri rezidentiale la preturi mai avantajoase. Aceasta implica un compromis in ceea ce priveste timpul petrecut in trafic si nivelul mai scazut al infrastructurii din acea zona. Pe de alta parte, exista persoane dispuse sa plateasca mai mult pentru a locui intr-o zona centrala si bine cotata.

Apeleaza la servicii de consultanta imobiliara

La Welhome Imobiliare, intelegem importanta acestor factori si suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti locuinta potrivita in Sibiu. Indiferent de preferintele dvs., suntem dedicati in a va oferi cele mai bune optiuni si a va gasi un echilibru intre nevoile dvs. si posibilitatile pietei imobiliare din Sibiu.

Apelati cu incredere la expertii Welhome Imobiliare pentru a va ajuta sa gasiti locuinta perfecta in Sibiu si in imprejurimi. Avem in portofoliu cele mai noi proiecte de pe piata imobiliara din Sibiu si va oferim servicii de calitate cu comision 0%.

Tel: 0756 116 808

Mail: contact@welhome.ro

www.welhome.ro

Catalog Welhome

Catalogul cu case din Sibiu

*Peste 200 de case in portofoliu

Ioana Welhome

Ioana

Contacteaza un expert imobiliar pentru o consultatie

0740 029 352

Descarca GRATUIT brosura

Completeaza detaliile de contact pentru a descarca prezentarea