Investitii imobiliare Sibiu – locuinte noi in Sibiu vandute ulteriorMay 6, 2022

Investitii imobiliare Sibiu – locuinte noi in Sibiu vandute ulterior

Daca ti-ai propus sa faci investitii imobiliare in Sibiu, acest articol trateaza subiectul achizitionarii unei locuinte noi in Sibiu pentru a fi vanduta ulterior cu un adaos pe valoare adaugata numit tehnic “crestere PREMIUM”.

Investitii imobiliare • Cand sa cumperi locuinte noi in Sibiu?

Intotdeauna recomandarea e sa investeti intr-un proiect, sau locuinte noi in Sibiu, de perspectiva, elaborat si sustinut de un dezvoltator de ansambluri rezidentiale in Sibiu care detine in portofoliu cel putin inca un cartier rezidential dezvoltat in oras.

De obicei stadiul in care se toarna fundatia cladirii rezidentiale reprezinta un moment prielnic si o oportunitate pentru investitii pe piata imobiliara din Sibiu.

Momentul oportun pentru achizitia unui apartament nou in Sibiu este reprezentat de etapa devzoltari in care constructorul rezidential toarna fundatia.

Aceasta etapa a constructiei ansamblului rezidential iti garanteaza cel mai mic pret al etapelor de constructii, iar un avans putin mai mare adesea este un garant pentru un discount deloc neglijabil.

Investitii imobiliare • In cat timp putem discuta de profit pentru locuinte noi in Sibiu?

Un imobil de locuinte noi in Sibiu are o perioada de finalizare cuprinsa intre 8 si 16 luni, evident factorul asta depinde intr-o oarecare masura si de aria si complexitatea noului ansamblu rezidential.

Constultantii imobiliari Welhome au ajuns statistic la date conform carora pretul unui apartament nou in Sibiu cunoaste o crestere de 10% – 25% pana la finalizarea complexului rezidential.

Aceasta valoarea adaugata de competitia din piata se numeste Crestere PREMIUM, iar asta constituie de fapt profitul investitiei tale.

Un apartament nou de vanzare in Sibiu cunoaste o crestere de 10% – 25% pana la finalizarea complexului rezidential.

Pentru optimizarea si maximizarea Cresterii Premium iti recomandam sa fii intotdeauna foarte atent la locatie, calitatea materialelor folosite, numele dezvoltatorilor, dar si alte indicii (insight-uri) pe care consultantii Welhome le comunica confidential si personal celor care vor sa investeasca in piata imobiliara din Sibiu.

Investitii imobiliare • Care sunt semnele unei decizii indoielnice pentru locuinte noi in Sibiu?

De obicei, pana ca un ansamblu rezidential din Sibiu sa fie ridicat iar stadiul apartamentelor sa fie finisat LA ALB sau LA CHEIE, majoritatea locuintelor din acel complex rezidential sunt vandute.

Foarte putine ansambluri raman cu apartamente nevandute in etapa intabularii a procesului de dezvoltare imobiliara.

Preturile mari sau inconvenienta locatiei sunt unele din cele mai des invocate contraargumente impotriva achizitiei.

Daca imobilul rezidential din Sibiu este finalizat si inca are apartamente la vanzare, ar trebui sa iti identifici care poate fi cauza, cele mai frecvent intalnite fiind: preturile mari, locatia dezavantajoasa, calitatea redusa a constructiei sau alti factori.

Investitii imobiliare • Care este strategia de investitie pentru locuinte noi in Sibiu?

Un numar semnificativ al clientilor sunt in cautarea unui apartament de vanzare in Sibiu ce ofera avantajul de se putea muta imediat in noua locuinta.

Bazat pe acest deziderat al clientilor se contureaza strategia ta, cea a Cresterii Premium, asta datorita faptului ca tu inca mai poti vinde in acel ansamblu rezidential din Sibiu, restul apartamentelor fiind deja vandute in prealabil de catre dezvoltator.

O astfel de strategie iti poate aduce un profit, ca return of investment, chiar si de 50% intr-un an.

Consultantii de investitii Welhome Imobiliare lucreaza doar cu dezvoltatori si cu siguranta iti pot recomanda cele mai profitabile proecte rezidentiale din Sibiu pentru investitiile tale in actuala piata imobiliara ce se afla in plina expansiune in orasul bunelor maniere.

Cresterea Premium este o investitie ce se amortizeaza si aduce profit de 50% in aproximativ un an de la investitia initiala.

Acest tip de investitie, constituie de fapt un activ pasiv, ce garanteaza profit fara ca asta sa implice prezenta sau implicarea ta zilnica.

Bineinteles exista si riscuri, dar daca vrei sa stii care sunt cei mai buni dezvoltatori de pe piata ansamblurilor rezidentiale din Sibiu, care dintre acestia lucreaza cu materiale premium, cei care acorda discount-uri avantajoase, care sunt zonele de interes si care este momentul potrivit pentru a investi, ia legatura cu noi pe Whatsapp, social media sau la numarul de telefon 0753.277.310 si beneficiezi de consultanta si expertiza noastra gratuit.

Catalog Welhome

Catalogul cu case din Sibiu

*Peste 200 de case in portofoliu

Ioana Welhome

Ioana

Contacteaza un expert imobiliar pentru o consultatie

0740 029 352

Descarca GRATUIT brosura

Completeaza detaliile de contact pentru a descarca prezentarea